Medewerkers - Huisartsenpraktijk Tuinwijk (2024)

Dit zijn onze medewerkers.

Virginia Straal

huisarts/praktijkhouder / BIG 69044569301

Virginia Straal, praktijkhouder en opleider, is sinds 2001 huisarts en werkt sinds 1 februari 2012 met veel plezier in Huisartsenpraktijk Tuinwijk. U kunt met al uw gezondheidsvragen bij haar terecht. Zij houdt van een laagdrempelig contact en vindt maatwerk een vanzelfsprekendheid, zonder daarbij kwalitatief goede zorg en de richtlijnen uit het oog te verliezen.

Mailadres: da@hap-tuinwijk.nl

Birgit Zonderland

huisarts / BIG 89915535801

Birgit Zonderland werkt sinds 2017 als huisarts in de praktijk van Virginia Straal. Eerder deed zij ook een deel van haar opleiding in deze praktijk.

Zij is een pragmatische huisarts met een brede interesse. De variatie binnen de huisartsgeneeskunde spreekt haar erg aan.Ze kijkt graag samen met u naar een passende oplossing voor uw vraag en/of klacht.

Birgit is aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag

Mailadres: da@hap-tuinwijk.nl

Michiel Vroom

Huisarts

Michiel Vroom werkt sinds oktober 2023 als huisarts in de praktijk. Hij zal samen met Mark Moors en D. de Waal Malefijt werken.

Zijn werkdagen zijn Maandag en Donderdag.

Mark Moors

Huisarts

Mark Moors is waarnemende huisarts sinds 2023 bij Tuinwijk.

Samen met huisarts D. de Waal Malefijt draait hij de praktijk.

Zijn werkdagen zijn maandag en de woensdag.

D. de Waal Malefijt

Huisarts

D. de Waal Malefijt werkt sinds begin 2023 als huisarts in de praktijk.

Toen ik in 2007 naar Utrecht verhuisde voor mijn studie was ik meteen verknocht aan de stad. Dat ik nu 15 jaar later huisarts mag zijn in de leukste buurt van Utrecht vind ik heel bijzonder.

Na ervaring te hebben opgedaan in de chirurgie en psychiatrie heb ik in 2020 de huisartsopleiding afgerond. Ik hou van de diversiteit van het vak, elk kwartier en elke dag is weer anders. Ik haal veel werkplezier uit het contact met patiënten en probeert samen met u naar de meest passende oplossing te kijken. Ik hoop voor u een laagdrempelige en betrokken huisarts te zijn, met een luisterend oor en ook doortastend als dat nodig is.

Danique is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Mailadres: da@hap-tuinwijk.nl

Lieke Kursten

Huisarts in opleiding

Lieke Kursten is huisarts in opleiding in de praktijk van Virginia Straal en Birgit Zonderland.

Ik ben 3e jaars huisarts in opleiding en in september begonnen hier in de praktijk. Ik heb voordat ik aan de opleiding huisartsgeneeskunde begon, gewerkt op de afdeling Cardiologie en Longgeneeskunde en daarnaast gewerkt bij de Ouderengeneeskunde.

Ik zal dus hier mijn laatste jaar afronden totdat ik officieel huisarts ben en daar heb ik heel veel zin in!

Haar werkdag is maandag, woensdag en vrijdag.

Evan Mayoh

POH-S / Praktijkassistent

Evan Mayoh is POH-S. Hij houdt zich bezig met cardiovasculair risicomanagement (CVRM) en met longfunctie onderzoeken.

Hijbeheerst de Engelse taal uitstekend, en helpt u op het spreekuur.

Zijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Mailadres: da@hap-tuinwijk.nl

Willemien Hermeler

Spreekuurondersteuner

Willemien Hermeler is sinds 2015 doktersassistente, en sinds 2019 spreekuurondersteuner huisarts. Daarnaast studeert ze deeltijd de studie verpleegkunde.

Daar zij spreekuurondersteuner huisarts is kan zij u zelfstandig helpen bijkleiner letsel van veel voorkomende klachten.

Werkdagen: maandag, woensdag donderdag en vrijdag.

Mailadres:da@hap-tuinwijk.nl

Stance van Barlingen

Stagiaire praktijk assistente

Stance werkt sinds september 2022 bij ons als stagiaire praktijk assistent. Ze doet de opleiding tot dokters assistente.

Je kan haar tegen komen aan de balie of op het spreekuur.

Werkdagen maandag, dinsdag, vrijdag.

Ingrid Wouters

Praktijkassistente

Ingrid Wouters werkt sinds maart 2024 bij ons. Zij is een zeer ervaren praktijkassistente.

Je kan haar tegenkomen op het spreekuur of aan de telefoon.

Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag, donderdag.

Marja de Jong

Verpleegkundige specialist / BIG 39005524430

Sinds 2020 werkt Marja bij ons in de praktijk als verpleegkundig specialist. Zij werkt al ruim 35 jaar in de gezondheidszorg en was voorheen verpleegkundige met specialismen in oncologie, palliatieve,- en ouderenzorg. Ze is werkzaam geweest in de wijkverpleging, het verpleeghuis en het ziekenhuis.

Haar carrière begon in de wijkverpleging waarna ze vele aanvullende opleidingen gedaan met als laatste toevoeging de opleiding tot verpleegkundig specialist. Dit is een masteropleiding op het snijvlak van medische en verpleegkundige behandeling.

De verpleegkundig specialist combineert medische behandelingen (waarvoor zij zelfstandig bevoegd is) met complexe verpleegkundige zorg. Marja is de expert op het gebied van chronische zorg/ouderenzorg, complexe,- en palliatieve zorg en draagt op deze wijze bij aan de kwaliteit van leven onder verschillende omstandigheden in de thuissituatie. De wensen, waarden en behoeften van de patiënt staan altijd centraal en zij werkt samen met alle betrokkenen. Binnen de huisartsenpraktijk voeren de verpleegkundig specialist en de huisartsen overleg en verwijzen zonodig aan elkaar door.

Kate Mondt

Praktijkondersteuner GGZ

Kate Mondt is sinds april 2022 werkzaamals praktijkondersteuner GGZ binnen de praktijk.

Zij werkt sinds 2013 in de Geestelijke Gezondheidszorg. Na jarenlang in de specialistische GGZ met jeugd te hebben gewerkt, heeft ze ervoor gekozen om in 2021 de overstap te maken naar praktijkondersteuner. Een keuze die haar erg goed bevalt.

Haar werkwijze kenmerkt zich als inzicht gevend, steunend en oplossingsgericht, waarbij ze graag gestructureerd te werk gaat.

Ze werkt op de woensdag en vrijdag.

Fredie v/d Bosch

Praktijkondersteuner GGZ

Fredie v/d Bosch is sinds 2023 werkzaam als praktijkondersteuner GGZ binnen de praktijk.

Ze werkt op de dinsdag ochtend en donderdag.

Jos Dirkx

psychiater / BIG 49020647601

Psychiater, psychotherapeut en psycho-analyticus Jos Dirkx is sinds 2015 als consulent verbonden aan onze praktijk. Hij houdt eens in de maand op dinsdag spreekuur. Het inplannen van afspraken gaat via de huisarts of de POH GGZ.

Nicole van de Wal

diëtiste

Nicole van de Wal is specialist in voedings- en leefstijladviezen. U kunt bij haar terecht voor vragen over bijvoorbeeldvoeding en overgewicht, voeding en ondergewicht, voeding en diabetes mellitus, voeding en CVRM (bijv. hoge bloeddruk, hoog cholesterol, hart- en vaatziekten), en voeding en darmklachten. Ookkunt u vragen in het algemeen, over voeding en gezondheid, aan haar stellen.

Nicole is verbonden aan de Voedingsadviesgroep Utrecht, die actief is in Utrecht. Op dinsdag houdt zij spreekuur in onze praktijk.

Het spreekuur van Nicole is op dezelfde dag als dat van de diabetesverpleegkundige.

Afspraken met haar kunt u maken via tel. 06-42605779 ofnicole@voedingsadviesgroep.nl

Zie ook de website van Manon en haar collega’s: www.voedingsadviesgroep.nl

Fatima el Boutakmanti

diabetesverpleegkundige en CVRM / BIG 29062553030

Fatima werkt bij ons als diabetesverpleegkundige. Daarnaast houdt zij zich bezig met cardiovasculair risicomanagement (CVRM). Zij is wekelijks op dinsdag en donderdagmiddag aanwezig.

“Na jarenlang als diabetesverpleegkundige werkzaam te zijn geweest in het ziekenhuis ben ik per 1 maart 2018 gestart bij huisartsenpraktijk Tuinwijk. De ontwikkelingen in de diabeteszorg zorgen ervoor dat ik mijn werk als diabetesverpleegkundige met veel plezier, uitdaging en afwisseling uitvoer. Verdertrekt het directe contact met patiënten mij heel erg aan en ervaar ik hier veel plezier in.”

Mailadres: da@hap-tuinwijk.nl

Natasja Schijf

praktijkmanager

Natasja ondersteunt het team bij niet-patiëntgebonden processen binnen de praktijk, zoals personeels- en organisatievraagstukken en communicatie.

Mailadres: natasja.schijf@hap-tuinwijk.nl

Annette Timmerman

Longverpleegkundige

Per 1 september 2022 is Annette werkzaam bij ons als praktijkverpleegkundige long en CVRM.

Ik ben sinds 1996 werkzaam als verpleegkundige. Ik heb gewerkt in het ziekenhuis en in de ouderenzorg. Sinds 2010 werk ik in de huisartsenzorg. Bij Huisartsenpraktijk Tuinwijk ben ik werkzaam als longverpleegkundige en begeleid ik mensen voor CVRM (hart- en vaatziekten).

Ik vind het prettig om breder naar de patiënt te kijken en niet alleen naar de longproblemen. Dit doe ik graag in samenwerking met de patiënt, de huisarts en andere disciplines binnen de praktijk.

U kunt ook bij mij terecht als u een wens heeft om te stoppen met roken. Ik kan u daarin adviseren en begeleiden.

Medewerkers - Huisartsenpraktijk Tuinwijk (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 6193

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.